Επίθεση με βιτριόλι: «Η 35χρονη ήταν χαμογελαστή, καλό παιδί» – Τι ισχυρίστηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 35χρονη ήταν χαμογελαστή, καλό παιδί» – Τι ισχυρίστηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας

Δεν είχε υποψιαστεί τίποτα ο 40χρονος επιχειρηματίας «μήλον της Έριδος» στην υπόθεση με το βιτριόλι. «Η 35χρονη ως άνθρωπος ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη, χωρίς πίεση και καλό παιδί», είπε στους αστυνομικούς.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας έδωσε την πρώτη του κατάθεση στις 10 Ιουνίου, μία μέρα πριν τη σύλληψη της 35χρονης και συμπληρωματική κατάθεση στις 12 Ιουνίου.

«Η 35χρονη ως άνθρωπος ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη, χωρίς πίεση και καλό παιδί» είπε ο 40χρονος σύμφωνα με το STAR.

Ο 40χρονος δεν είχε συναντηθεί ποτέ με την Ιωάννα και σε επικοινωνία που είχαν στο Facebook η 34χρονη του είχε πει πως μία γυναίκα ανησυχεί γι’ αυτόν.

«Όποια και να είναι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι λες, ενημέρωσέ την μιας και εσύ ξέρεις καλύτερα ότι είμαι καλά δόξα τω θεώ. Έχω υγεία που είναι το παν και να μην με ματιάσει», απάντησε ο 40χρονος στην Ιωάννα.

Συνολικά οι επικοινωνίες που είχε ο 40χρονος με την Ιωάννα μέσω Facebook ήταν μόλις τρεις, ενώ στο τελευταίο μήνυμα η 34χρονη δεν απάντησε, σύμφωνα με το STAR.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας είναι σε κατάσταση σοκ και απειλεί με μηνύσεις όσους δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του.

«Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη» δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας.

«Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ»

Νέα μηνύματα που αντάλλαξαν η Ιωάννα με την 35χρονη που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες μέσω messenger, η 35χρονη, όπως ανέφερε το Star, ζητά και πάλι από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο. Ειδικότερα στις 25 Νοεμβρίου 2018 η κατηγορούμενη γράφει στην Ιωάννα: «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν. Αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» και η 34χρονη της απαντά: «Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω». «Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση» της λέει η 35χρονη και η Ιωάννα εξηγεί και πάλι: «Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω οκ τότε». «Εγώ στο λέω βρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις…» γράφει η κατηγορούμενη και η Ιωάννα υποκύπτει, λέγοντας «οκ τον διαγράφω no worries». Μάλιστα στο τέλος η 35χρονη την ευχαριστεί για την κατανόηση.

Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της. Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της.

Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας. 

35χρονη: Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι!

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ.

35χρονη: Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;

Ιωάννα: Ναι βρε σίγουρα. Γιατί ρωτάς; Πώς τα πάτε οι δυο σας;

35χρονη: Έλα αγάπη είχα δουλειά, τώρα το είδα. Όχι ρε συ έτσι, από απλή περιέργεια σε ρώτησα. Όλα καλά!

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet