Επίθεση με βιτριόλι: «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη» – Οι ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης
Eurokinissi/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη» – Οι ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της 35χρονης

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται την Τρίτη 16 Ιουνίου η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Η γυναίκα κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Σύμφωνα με το OPEN οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της 35χρονης χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες αναφέρεται σε διάφορες γυναίκες.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή, καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι πάρα πολύ για το μέλλον», αναφέρεται σε σημείωμα της 35χρονης.

Ταυτόχρονα, προκύπτουν νέα στοιχεία από τις έρευνες στο κινητό, το λάπτοπ και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της 35χρονης τα οποία αναμένεται να μπουν στη δικογραφία.

Η 35χρονη αρνείται τις κατηγορίες και δεν συνεργάζεται με τις Αρχές.

Σύμφωνα με το STAR, βρέθηκε ημερολόγιο της 35χρονης στο οποίο γράφει τις σκέψεις της για τον 40χρονο.

Ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε στο διαμέρισμα της 35χρονης στου Ζωγράφου, περιστρέφεται, σύμφωνα με το MEGA, γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το «μήλον της Έριδος» κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα. Με θεωρεί δεδομένη, θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή. Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» αναφέρει το σημείωμα.

«Αρνείται να φάει και μάτωσε τα χέρια της» λέει ο Κεχαγιόγλου για την 35χρονη

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

«Είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη. Αρνείται και να φάει και δεν έχει κοιμηθεί» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Κεχαγιόγλου. «Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τραγική και την πρώτη ημέρα, το βράδυ της Πέμπτης που πήγαμε στον ανακριτή. Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, όταν περιμέναμε απ’ έξω, επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της» περιέγραψε.

«Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντα σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Οι δικηγόροι δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθήσω την εντολέα μου, που μου ανέθεσε την υπεράσπισ;h της, μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας» είπε ο δικηγόρος ερωτηθείς για την υπερασπιστική γραμμή της υπόθεσης τη στιγμή που η 35χρονη «αρνείται την πραγματικότητα» όπως χαρακτηριστικά λέει.

«Η δικογραφία έχει μια πραγματικότητα, εγώ τη γνωρίζω και την έχω εξηγήσει και στην ίδια. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, όχι άρνηση απλώς ενοχής ή αθωότητας, αλλά άρνηση αντιμετωπίσεως της ίδιας της πραγματικότητας, ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της το εξήγησα αυτό. “Από τη στιγμή που ζήτησες και τη βοήθεi;a μου, βοήθησέ με για να σε βοηθήσω”» πρόσθεσε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet