Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ

Στην προσαγωγή μιας βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα προχώρησε την Πέμπτη 11/6 το πρωί η αστυνομία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της. Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Οι αρχές είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τις τελευταίες ώρες δύο γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον των αρχών, αλλά για δύο εντελώς νέα πρόσωπα.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλη μία γυναίκα, η οποία αναμένεται να καταθέσει για την ίδια υπόθεση και θεωρείται επίσης ύποπτη.

Σύμφωνα δε με την ΕΡΤ, η γυναίκα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και καταθέτει ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας. 

Η ασφάλεια Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να λύσει τον γρίφο μέσα από τις σαρώσεις των κινητών τηλεφώνων, τα βίντεο που είχαν καταγράψει οι κάμερες  από τα γειτονικά καταστήματα, αλλά και από τις καταθέσεις. 

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet