Επίθεση με βιτριόλι: «Σύντομα θα βγω» – Τι είπε η κατηγορούμενη στον πατέρα της
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: «Σύντομα θα βγω» – Τι είπε η κατηγορούμενη στον πατέρα της

Η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, εμφανίζεται σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα, εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος και ακόμη δεν έχει απολογηθεί, όπως εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της, που την έχει επισκεφτεί μία φορά στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, νιώθει βέβαιη ότι θ’ αφεθεί σύντομα ελεύθερη.

«Μετά το συμβάν πήγανε (στη φυλακή) μία φορά και μετά δεν ξαναπήγανε. Το μόνο που του είπε είναι ότι “εγώ θα βγω”, αυτό του είπε, τίποτα άλλο. Είναι εντολή του δικηγόρου να μην βγάλει άχνα για τίποτα. Δεν απολογήθηκε καθόλου, να σωπάσει και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει», ανέφερε στον ANT1 συγγενής της κατηγορουμένης.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται πληροφορίες της εφημερίδας «Realnews», παρόλο που η 35χρονη σιωπά, «μίλησαν» το κινητό της και ο φορητός υπολογιστής της.

Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφεραν ν’ ανασύρουν στοιχεία που δείχνουν ότι η κατηγορουμένη ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα.

Έξι μήνες πριν από την επίθεση, οι αστυνομικοί βρήκαν ότι η 35χρονη, αναζητούσε τρόπους στο διαδίκτυο για να κάνει μάγια και έψαχνε να βρει ειδικούς που θα την εξυπηρετούσαν, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, οι αστυνομικοί εντόπισαν σημειώματα που αποκαλύπτουν ότι η κατηγορουμένη επισκεπτόταν συστηματικά χαρτορίχτρες για να προβλέψουν το μέλλον με τον πρώην σύντροφό της.

Από τα ευρήματα του κινητού και του φορητού υπολογιστή, οι αρχές αναμένεται να δώσουν απαντήσεις και σε δύο μέχρι στιγμής αναπάντητα ερωτήματα:

  • Ποιος ήταν ο άνθρωπος ή η εταιρεία απ’ όπου προμηθεύτηκε την καυστική ύλη η κατηγορουμένη.
  • Αν είχε συνεργό ο οποίος την βοήθησε ακόμα και εν αγνοία του.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet