Επίθεση με βιτριόλι: Όγδοο χειρουργείο για την Ιωάννα
reader.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Όγδοο χειρουργείο για την Ιωάννα

Σε νέα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ιωάννα η οποία πέρυσι τον Μάιο είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα πρόκειται για το όγδοο χειρουργείο το οποίο έγινε στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Το χειρουργείο διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και έγινε στον τράχηλο, τα χείλη και το μάγουλο. Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του «Θριάσιου». Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί και σοκάρει, δείχνοντάς το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη» ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της

«Κάναμε ένα χειρουργείο, καλά πήγε το παιδί. Να είναι καλά ο κόσμος, τους ευχαριστώ πολύ. Είναι μαχήτρια η Ιωάννα αλλά περνάει δύσκολα», είπε η μητέρα της 35χρονης. «Πραγματικά η Ιωάννα είναι αγωνίστρια, την ζω όλο αυτό το διάστημα. Το όγδοο χειρουργείο το αντιμετώπισε με λιγότερο πόνο, με λιγότερο άγχος και αυτό είναι ευχάριστο», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 35χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται να δικαστεί με το υπ’ αριθμ 1510/2021 βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών η 36χρονη που έριξε το βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα. Η δράστρια θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Αθηνών και βάση του σκεπτικού του βουλεύματος η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Πράγματι εξεδόθη βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών που παραπέμπει την κατηγορούμενη να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είναι σημαντική εξέλιξη γιατί ο εισαγγελέας που άσκησε την ποινική δίωξη άσκησε για ποινική δίωξη, το ίδιο και ο εισαγγελέας που έκανε πρόταση προς το συμβούλιο και το συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από εμπειρότατους δικαστές, όλοι έχουν καταλήξει στο ίδιο, δηλαδή ότι η κατηγορουμένη είχε πρόθεση ν’ αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας», είχε δηλώσει ο κ. Λύτρας μετά την έκδοση του βουλεύματος. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet