Επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού σε διμοιρία των ΜΑΤ στην Πατησίων
Αθλητισμός

Επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού σε διμοιρία των ΜΑΤ στην Πατησίων

Επίθεση με πέτρες και φωτοβολίδες δέχθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 η διμοιρία των ΜΑΤ που εκτελεί φρούρηση πέριξ του Πολυτεχνείου, από ομάδα περίπου 100 δικυκλιστών με διακριτικά του Παναθηναϊκού.

Η μηχανοκίνητη πομπή, διήλθε από την οδό Πατησίων και ανέβηκε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με κατεύθυνση τον κεντρικό σύνδεσμο των «πρασίνων», λίγο μετά την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για σφοδρότατη επίθεση, απ΄ την οποία τραυματίστηκαν δύο άνδρες των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το γεγονός ότι η διμοιρία δεν ενημερώθηκε από τις άλλες Υπηρεσίες για το γεγονός ότι η πομπή των περίπου 100 δικυκλιστών τους προσέγγιζε με απειλητικές διαθέσεις.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών γράφει στη σελίδα της στο Facebook:

Επίθεση χούλιγκαν μέρα μεσημέρι εναντίον διμοιρίας

Ενημερωθήκαμε ότι πριν λίγη ώρα τουλάχιστον 100 δίκυκλα με οπαδούς μεγάλης ομάδας διήλθαν από την οδό Πατησίων, όπου επιτέθηκαν στη διμοιρία που εκτελούσε εκεί σταθερή βάρδια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 2 τραυματίες συνάδελφοι αλλά και 2 συλλήψεις.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου αφού οι θρασύτατοι χούλιγκαν δεν δίστασαν να επιτεθούν με σφοδρότητα εναντίον των συναδέλφων μας, μέρα μεσημέρι άνευ λόγου και αιτίας. Έχουν φτάσει καταγγελίες στην Ένωσή μας ότι η διμοιρία είτε δεν ενημερώθηκε καν, είτε ενημερώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μηχανάκια προσεγγίσουν το σημείο της. Αν ισχύει είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και μετά ορισμένοι της Ηγεσίας μιλούν για επαγγελματισμό.

Ντροπή!

Περαστικά στους συναδέλφους. Είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε νομική ενέργεια αποφασίσουν ότι πρέπει να κάνουν εναντίον του οποιουδήποτε δράστη (φυσικού ή ηθικού αυτουργού).

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet