Επιστρέφει νικητής στην Ελλάδα σε έναν μήνα ο Παναγιώτης-Ραφαήλ
Κοινωνία

Επιστρέφει νικητής στην Ελλάδα σε έναν μήνα ο Παναγιώτης-Ραφαήλ

Από τη Βοστώνη, όπου βρίσκoνται μαζί με τον Παναγιώτη-Ραφαήλ που λαμβάνει τη θεραπεία του, οι γονείς του μικρού εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι ο μικρός θα γυρίσει σε περίπου έναν μήνα στην Ελλάδα.

Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ τόνισαν ότι ο μικρός στέκεται στα πόδια του  χωρίς υποστήριξη. «Είμαστε εδώ, ο Παναγιωτάκης έχει πάρει τη θεραπεία του και δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Αυτή τη στιγμή ο Παναγιωτάκης έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του χωρίς κάποια υποστήριξη. Αυτό πιστέψτε μας είναι ένα θαύμα», είπαν

Το αγοράκι θα υποβληθεί σε επέμβαση κάτι το οποίο έκριναν απαραίτητο οι γιατροί. «Το παιδί πρέπει να υποβληθεί σε’ αυτήν την επέμβαση γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύω ότι θα βγει ζωντανός και από αυτή τη δοκιμασία» τονίζουν οι γονείς.

Ο μικρός υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και οι γονείς του βλέπουν με χαρά να βελτιώνεται η υγεία του μέρα με τη μέρα.

«Είναι πάρα πολύ δυνατός, τ’ αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο και υπομονή» προσθέτουν.

Το αγοράκι δίνει μάχη με τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, υποβλήθηκε στη Βοστώνη σε γονιδιακή θεραπεία. Η οικογένειά του εκτιμά ότι θα επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα στην Ελλάδα για να συνεχίσει εδώ ειδική φυσιοθεραπευτική αγωγή.

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν σε καμπάνια που είχε διεξαχθεί προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στη Βοστώνη, για τη γονιδιακή θεραπεία, είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ, υπερκαλύπτοντας το ποσό που χρειαζόταν.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet