Εύβοια: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία – Κομμένοι δρόμοι και εγκλωβισμένοι κάτοικοι
Κοινωνία

Εύβοια: Δύο νεκροί από την κακοκαιρία – Κομμένοι δρόμοι και εγκλωβισμένοι κάτοικοι

Δύο 85χρονοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, πνίγηκαν στα σπίτια τους στην περιοχή των Πολιτικών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, δρόμοι έχουν κοπεί και σπίτια έχουν πλημμυρίσει  στα Πολιτικά, Νεροτριβιά και Ψαχνά του Dήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχώς απεγκλωβίζει πολίτες, μαζί με το κλιμάκιο των εθελοντών στα Ψαχνά. Στο κέντρο τους έχουν μεταφερθεί 11 άτομα. Στην περιοχή του Αγίου υπάρχει αμάξι εγκλωβισμένο από χείμαρρο.

Περιπολικό της αστυνομίας που μετέφερε διασωθέντες βγήκε εκτός δρόμου λόγω της υπερβολικής ποσότητας νερού. Πυροσβεστικό όχημα των Ψαχνών ακινητοποιήθηκε από χείμαρρο.

Επίσης, πλημμύρισε το ποτάμι που περνά μέσα από την πόλη των Ψαχνών. Οι δρόμοι και τα αυτοκίνητα καλύφθηκαν από το νερό, όπως φαίνονται από τις εικόνες. Δυστυχώς, τα περιστατικά είναι πολλά κυρίως στην κεντρική Εύβοια. Χωρίς ρεύμα είναι περιοχές των Dήμων Ερέτριας, Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων.

Πλημμύρισε επίσης ο Λήλας Ποταμός του Dήμου Χαλκιδέων.

Οι αρχές δεν μπορούν ούτε εκκένωση των γύρω σπιτιών να διατάξουν γιατί όποιος βγει από το σπίτι του κινδυνεύει η ζωή του από την ορμή των νερών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet