Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός είχε την κόρη του στο ίδιο διαμέρισμα με τη 19χρονη
reader.gr
Κοινωνία

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός είχε την κόρη του στο ίδιο διαμέρισμα με τη 19χρονη

«Ο αστυνομικός είχε την κόρη του στο ίδιο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη με τη 19χρονη».

Αυτό αναφέρουν απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Reader.gr, καθώς ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη είχε δηλώσει ότι στην ίδια διεύθυνση κατοικίας μένει και η 9χρονη κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του. 

Όπως αναφέρει στο Reader.gr η δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του αστυνομικού, θα καταθέσει στον ανακριτή μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα συνδράμει με όποια στοιχεία έχει στην υπόθεση με τη 19χρονη. Η εν διαστάσει σύζυγος του αστυνομικού που αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μία νέα ζωή ζούσε για καιρό στο διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη και είχε αποδράσει για να ξεφύγει από τον αστυνομικό. Οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι ραγδαίες, καθώς υπάρχουν στοιχεία που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Κινδύνευε η ζωή της μητέρας. Έπρεπε να δώσει την επιμέλεια του παιδιού», αναφέρουν στο Reader.gr οι καλά γνωρίζοντες της υπόθεσης. 

Μάλιστα, η συνήγορος της εν διαστάσει συζύγου του αστυνομικού έχει προχωρήσει στην εξής δήλωση: 

Στη «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα». Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν, ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα έως σήμερα, όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός-πατέρας, ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο, ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της.

Σήμερα, με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη, καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις εννέα ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet