Ηλιούπολη: Στη φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση με τη 19χρονη
reader.gr
Κοινωνία

Ηλιούπολη: Στη φυλακή και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση με τη 19χρονη

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση με τη 19χρονη που δραπέτευσε από διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Ο κατηγορούμενος φέρεται στην απολογία του να αρνήθηκε τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και με ομόφωνη γνώμη τον έκριναν προφυλακιστέο. Σε δήλωσή του ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αστέριος Τριανταφύλλου, τόνισε ότι σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφύλλου.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 39χρονου αστυνομικού

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 39χρονου αστυνομικού, τον οποίο κατήγγειλε η 19χρονη ότι κρατούσε με το ζόρι, κακοποιούσε και εξέδιδε. Τα στοιχεία του Δημήτρη Μπουγιούκου δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει καταθέσει στις Αρχές και έχει αναφέρει ότι ο αστυνομικός την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα και είπε στην αστυνομία πως ο 39χρονος που κατηγορείται  -μεταξύ άλλων- για βιασμό και μαστροπεία, την πίεζε να εκδίδεται και πως για αρκετό καιρό την πολιορκούσε προσφέροντάς της χρήματα με σκοπό να τη δελεάσει.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet