Ηλιούπολη: Τι απαντά ο πατέρας της 19χρονης για τον βιασμό από τα 11 της χρόνια
reader.gr
Κοινωνία

Ηλιούπολη: Τι απαντά ο πατέρας της 19χρονης για τον βιασμό από τα 11 της χρόνια

Απίστευτο εφιάλτη περιγράφει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 19χρονη κοπέλα που κατηγορεί τον πατέρα της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και τον 39χρονο αστυνομικό, που είχε πάθος με τα όπλα, την πατρίδα και τα Σώματα Ασφαλείας, ότι την κρατούσε με τη βία στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. 

Η 19χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της τη βίασε συνολικά πάνω από 30 φορές, όταν ήταν μόνοι στο σπίτι με αποτέλεσμα ο αδερφός και η μητέρα της 19χρονης να μην το γνωρίζουν. Ωστόσο, ο πατέρας της 19χρονης που οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του, υποστήριξε ότι ουδέποτε βίασε την κόρη του.

«Αποδέχομαι την αποδιδόμενη κατηγορία για την νομοθεσία περί όπλων, ενώ αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της κόρης μου», είχε αναφέρει στην απολογία του ο πατέρας της 19χρονης. Για τα όπλα που είχαν βρεθεί στην οικία του, ο ίδιος είχε απαντήσει:

«Το αεροβόλο πιστόλι και την πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, τα είχα στην οικία μου για λόγους ασφαλείας, καθότι άγνωστοι δράστες είχαν αποπειραθεί στο παρελθόν να εισέλθουν στην οικία μου, ενώ το μαχαίρι το είχε κάνει δώρο ένας φίλος μου από την Κρήτη και ουδέποτε το είχα χρησιμοποιήσει»

Ηλιούπολη: Τι απαντά ο πατέρας στις κατηγορίες ότι βίαζε την κόρη του

Παρά τον εφιάλτη που ζούσε από τα 11 της, όπως υποστηρίζει η 19χρονη κοπέλα, ο πατέρας της αρνείται συνεχώς τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Και μπορεί η κοπέλα να γλίτωσε χάρη στη βοήθεια μιας σερβιτόρας, η οποία κάλεσε την Αστυνομία και με αυτό τον τρόπο άρχισε να αποκαλύπτεται ένα κύκλωμα, στο οποίο υπάρχουν και άλλες κοπέλες που ζουν σε σπίτια κολαστήρια, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος της 19χρονης, ωστόσο ο πατέρας της αρνείται τα πάντα.

Λέει χαρακτηριστικά στην απολογία του για τον βιασμό της:

«Ο λόγος που θεωρώ ότι η κόρη μου με κατηγορεί ότι την βίαζα είναι επειδή υπήρχαν εντάσεις μεταξύ μας, οι οποίες οφείλονταν στο γεγονός ότι δεν την άφηνα να κυκλοφορεί έξω χωρίς να γνωρίζω με ποιους βγαίνει και της ζητούσα να επιστρέψει στο σπίτι μας νωρίς». 

Στο μεταξύ, πάντως, στη δημοσιότητα έρχονται και νέα στοιχεία για το κύκλωμα που φαίνεται να υπάρχει. Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για να συλλάβουν δύο ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα μαστροπείας. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα δύο αυτά άτομα αναφέρονται στο διαβιβαστικό ως «Γιάννης» και «Μάξιμος» ενώ φέρονται να εμπλέκονται στα κατά περίσταση αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της διακίνησης ναρκωτικών κ.ά. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet