Ηράκλειο Κρήτης: Πιάστηκε αλλοδαπός με 121 κλοπές-διαρρήξεις οχημάτων
Κοινωνία

Ηράκλειο Κρήτης: Πιάστηκε αλλοδαπός με 121 κλοπές-διαρρήξεις οχημάτων

Ούτε μία, ούτε δύο. Συνολικά 121 κλοπές-διαρρήξεων οχημάτων κατηγορείται ότι διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης 44χρονος αλλοδαπός, από το 2016 έως τον περασμένο Μάρτιο.

Στα ίχνη του έφθασαν αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και τελωνειακού κώδικα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 44χρονος αφαίρεσε από Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά και από επαγγελματικά οχήματα, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 60.000 ευρώ, ενώ τα χρήματα που αφαίρεσε φθάνουν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των παθόντων, τα 3.740 ευρώ.

Σε έρευνα στο σπίτι του δράστη, σε αποθηκευτικό χώρο και σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, 35.300 ευρώ από παράνομες δραστηριότητες, κινητά τηλέφωνα, είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, 150 φυσίγγια, 1.300 γραμμάρια καπνού σε 26 συσκευασίες οι οποίες δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης και πέντε συσκευασίες με ανταλλακτικά καπνού ηλεκτρονικού τσιγάρου.

O 44χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Υπηρεσίες και στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet