Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι της 35χρονης με το βιτριόλι
Κοινωνία

Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι της 35χρονης με το βιτριόλι

Ένας άντρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση η 34χρονη Ιωάννα φαίνεται ότι ήταν η αιτία της επίθεσης που δέχθηκε από την 35χρονη, που της έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.

Ειδικότερα, η 35χρονη δράστις της επίθεσης με βιτριόλι θεωρούσε ότι η 34χρονη εξακολουθούσε να διατηρεί σχέσεις με τον εν λόγω άνδρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχωρούσε η δική τους σχέση στο επόμενο στάδιο. Πληροφορίες που ελέγχονται, αναφέρουν ακόμα ότι ένα πρόσφατο αίτημα φιλίας στο Facebook φαίνεται πως αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων.

Η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για τις κλήσεις στο ραδιοταξί, η περούκα και η καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της ενέδρας είναι τα τρία ευρήματα που «καίνε» την 35χρονη γυναίκα που κρατείται στην Ασφάλεια για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Την ίδια ώρα, τα ψηφιακά ίχνη που άφησε η 35χρονη γυναίκα (σ.σ.: οι καταγραφές των κλήσεων από το καρτοτηλέφωνο στην εταιρεία ραδιοταξί και το στίγμα του κινητού τηλεφώνου σε σημεία ενδιαφέροντος), ήταν στοιχεία που «έδειξαν» στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι πρέπει να κοιτάξουν και σε άλλες περιπτώσεις πέραν των 2-3 γυναικών που βρίσκονταν στη shortlist των υπόπτων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, παρά τα ευρήματα, η 35χρονη γυναίκα φέρεται να κρατά αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς και να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet