Θάνατος 76χρονου στον «Ερυθρό Σταυρό»: Δικογραφία για τον 60χρονο – Νοσηλεύεται φρουρούμενος
reader.gr
Κοινωνία

Θάνατος 76χρονου στον «Ερυθρό Σταυρό»: Δικογραφία για τον 60χρονο – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Δικογραφία σε βάρος ενός 60χρονου υπηκόου Αλβανίας σχηματίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για την ανθρωποκτονία του 76χρονου, που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». 

Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο, με τον φερόμενο ως δράστη να ενοχλείται -σύμφωνα με πληροφορίες- από τον θόρυβο του αναπνευστήρα, γι’ αυτό και τον έβγαλε από την πρίζα, ενώ μετατόπισε και την αναπνευστική μάσκα από το πρόσωπο του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. «ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δακτυλικά αποτυπώματά του βρέθηκαν πάνω στον αναπνευστήρα που είχε τοποθετηθεί στον 76χρονο.

Όσον αφορά τον φερόμενο ως δράστη, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Το θύμα, ο 76χρονος άνδρας, νοσηλευόταν με κορωνοϊό και επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, λόγω υποκείμενων νοσημάτων. Διασωληνώθηκε στις 5 Απριλίου σε απλό θάλαμο και παρακολουθούνταν οι ζωτικές του ενδείξεις, μέσω μόνιτορ. Το βράδυ της Τετάρτης σήμανε ο συναγερμός της αναπνευστικής συσκευής και οι δύο γιατροί, που είχαν βάρδια, έτρεξαν στον θάλαμο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet