«Θρίλερ» με τον θάνατο δύο Γερμανών στην Κεφαλονιά
Κοινωνία

«Θρίλερ» με τον θάνατο δύο Γερμανών στην Κεφαλονιά

Στοιχεία θρίλερ έχει η υπόθεση του θανάτου δυο Γερμανών τουριστών στην Κεφαλονιά. Κι αυτό καθώς ούτε η εξέταση της ιατροδικαστού έριξε φως στα αίτια.

Αυτό που προέκυψε πάντως είναι ότι αμφότεροι φέρουν τραύματα στα χέρια, που φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει να προκαλούν οι ίδιοι στους εαυτούς τους, αυτοτραυματιζόμενοι.

Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, αλλά ούτε και ίχνη πάλης. Τίποτα δηλαδή που να συνηγορεί υπέρ κάποιας εγκληματικής ενέργειας. Οι δύο τουρίστες βρέθηκαν νεκροί στη βίλα που νοίκιαζαν στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Οι σοροί των δύο Γερμανών θα σταλούν την Τρίτη στην Πάτρα για τις τοξικολογικές εξετάσεις, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση. Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα της κοπέλας, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα , τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί αν είναι τα πραγματικά.

Τους δύο Γερμανούς εντόπισε την παραμονή της πρωτοχρονιάς η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε ν’ ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στη βίλα και είχε αποχωρήσει. Η κράτηση του δωματίου είχε γίνει μέσω internet.

Πηγή: inkefalonia.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet