Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Στο κινητό της ψάχνουν απαντήσεις – Τι έδειξε βίντεο από κάμερα ασφαλείας
trikalaola
Κοινωνία

Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Στο κινητό της ψάχνουν απαντήσεις – Τι έδειξε βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Φως στα αίτια θανάτου της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στον Προφήτη Ηλία Τρικάλων προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές καθώς η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις.

Για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους» κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση χωρίς όμως να διασαφηνίζεται αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Τρεις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν στα Τρίκαλα οι Αρχές εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης ελπίζοντας να βρουν απαντήσεις στις συνθήκες του θανάτου της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα εντοπιστεί το σήμα των κινητών όσων ήταν στην περιοχή και ίσως είδαν ή άκουσαν κάτι το μοιραίο βράδυ. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εξετάζουν από χθες βίντεο από κάμερες δρόμων και ένα από αυτά τη δείχνει να επιστρέφει σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι της γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ένωση Αστυνομικών Τρικάλων: Να μην υιοθετούνται φήμες για την υπόθεση της 16χρονης

Στο μεταξύ, κάλεσμα στους πολίτες των Τρικάλων να μην υιοθετούν και να μηn διαδίδουν φήμες απηύθυνε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Η ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο πρωινές ώρες της 15-07-2020 στην περιοχή του προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Διά της παρούσης όμως θέλουμε να εκφράσουμε και την απόλυτη στήριξη στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Τρικάλων που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την τραγική αυτή υπόθεση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπληρώσουν στο ακέραιο το καθήκον τους και θα ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τοn θάνατο η 16χρoνη ανήλικη. Η υπηρεσιακή τους πορεία έχει αποδείξει το ήθος τους, την αξιοπρέπειά τους και την αυταπάρνησή τους πολλάκις στο παρελθόν και δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Καλούμε τους Τρικαλινούς πολίτες να μην υιοθετούν φήμες και διαδόσεις και να εμπιστευτούν τα επίσημα όργανα της πολιτείας που έχουν οριστεί γι’ αυτόν τον σκοπό, περιμένοντας σε κάθε περίπτωση τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet