Θρίλερ στην Καλλιθέα: Έτσι στραγγάλισαν την 29χρονη
Κοινωνία

Θρίλερ στην Καλλιθέα: Έτσι στραγγάλισαν την 29χρονη

Με μία λευκή ζώνη, η οποία βρέθηκε δίπλα από τη σορό της, στραγγαλίστηκε η 29χρονη γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών – που αργά το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Σκοπευτηρίου 24 στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το Reader.gr είχε από το πρωί γράψει ότι ο ιατροδικαστής βρήκε εκχυμώσεις που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό της Γεωργιανής, ενώ πλέον η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται στον χρόνο και στον δράστη της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η δολοφονία έγινε έως και 48 ώρες πριν, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν μώλωπες ή άλλες κακώσεις στο σώμα της. 

Τη μοιραία ανακάλυψη έκανε η θεία της 29χρονης, η οποία την είχε χάσει, ανησυχούσε και αποφάσισε με κλειδαρά να μπει στο σπίτι της για να δει τι γίνεται. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. σημάδια παραβίασης της πόρτας, δείχνει ότι η γυναίκα από τη Γεωργία ενδεχομένως να γνώριζε τον δολοφόνο της. Οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς στο σπίτι δεν υπήρξε αναστάτωση που να παραπέμπει σε έρευνα.

Πληροφορίες, τέλος, αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε έντονους καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος τελικά εντοπίστηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας στην Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet