Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Αγνοείται ο σύντροφος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή – Εκτός δρόμου βρέθηκε το αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 26χρονη (Πηγή: Reader.gr)
Κοινωνία

Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Αγνοείται ο σύντροφος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή – Εκτός δρόμου βρέθηκε το αυτοκίνητο

Έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της 26χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στη Φολέγανδρο διεξάγουν οι αστυνομικοί. Η νεαρή από την Κορινθία βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ με τον 30χρονο σύντροφό της και η σορός της εθεάθη να επιπλέει στη θάλασσα από κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν το Λιμενικό. 

Σύμφωνα με το cycladesvoice.gr, την νεαρή είδαν κάτοικοι της περιοχής να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες σε ανηφορικό δρόμο της Λυγαριάς, να σταματά, να παίρνει το σακίδιό της από το πορτμπαγκάζ και να φεύγει. Αργότερα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και έσπευσε στο σημείο για να ανασύρει την 26χρονη. Το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Reader, είναι απόκρημνο και εκτός δρόμου. 

Η δήμαρχος της Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου, μιλώντας στο Reader.gr ανέφερε ότι την πρώτη ενημέρωση για το τραγικό συμβάν την είχε την Παρασκευή 16 Ιουλίου γύρω στις 16:30. Τότε την ειδοποίησαν ότι εντοπίστηκε το σώμα της άτυχης κοπέλας να επιπλέει μέσα στη θάλασσα και ένα αυτοκίνητο να είναι εκτός δρόμου. Όπως περιγράφει η κυρία Παπαδοπούλου, «μετά από 30 λεπτά, περίπου, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διερευνήσουν το συμβάν και να παράσχουν στην 26χρονη τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, όμως για εκείνην ήταν αργά, καθώς είχε χάσει τη ζωή της». Σε ό,τι έχει να κάνει με τον φίλο της άτυχης κοπέλας, η δήμαρχος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. «Έχει φανεί ότι ο νεαρός ήταν μαζί της, αλλά δεν είμαστε σίγουροι για το πού ακριβώς είναι. Ψάχνουμε την περιοχή μήπως έχει πάθει κάτι και χρειάζεται βοήθεια» είπε καταλήγοντας η κυρία Παπαδοπούλου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει για την ώρα το λιμενικό, ενώ στο νησί των Κυκλάδων έφτασε και αστυνομική δύναμη από τη Σύρο. Η σορός της νεαρής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» στην Αθήνα προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Ο σύντροφος της νεαρής αγνοείται και οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε το ζευγάρι εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτμπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή, ενώ ένας άλλος είδε αργά το βράδυ στο νησί έναν άντρα με μαγιό που κούτσαινε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet