Θρίλερ στο Πέραμα: Ο εμπρησμός αποκάλυψε άγρια δολοφονία
Κοινωνία

Θρίλερ στο Πέραμα: Ο εμπρησμός αποκάλυψε άγρια δολοφονία

Ανατροπή συνέβη στο θάνατο ενός 81χρονου στο Πέραμα, καθώς ενώ αρχικά φαινόταν ότι οφειλόταν σε δυστύχημα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι, τελικά διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με το Open, μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 16:15 σε μία μονοκατοικία το απόγευμα της Δευτέρας 24/8 στο Πέραμα, την οποία οι πυροσβέστες έθεσαν σχετικά γρήγορα, όμως όταν μπήκαν της οικίας βρήκαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού νεκρό.

Ο 81χρονος άνδρας έφερε ένα βαθύ τραύμα στην τραχηλική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, δηλαδή κάποιος είχε εισέλθει στο σπίτι και είχε κόψει τον λαιμό και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση βρήκε ότι τα πράγματα στο σπίτι του ήταν ανακατωμένα.

Ωστόσο επειδή ήταν νύχτα δεν μπόρεσε να βρει πολλά πράγματα και η έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα.

Πάντως θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία, ο άνδρας αντιστάθηκε, του αφαίρεσαν τη ζωή και στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους βάζοντας φωτιά για να φαίνεται απανθρακωμένο το πτώμα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet