Ιωάννινα: Οργή στα δικαστήρια για τη δολοφονία 27χρονης με σκεπάρνι
reader.gr
Κοινωνία

Ιωάννινα: Οργή στα δικαστήρια για τη δολοφονία 27χρονης με σκεπάρνι

Δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την οργή τους οι συγγενείς της 27χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2017 στην Πέτρα Πρεβέζης από το σύζυγό της με σκεπάρνι, όταν είδαν τον κατηγορούμενο στο δικαστήριο.

Ο πατέρας της 27χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, όταν αντίκρυσε τον κατηγορούμενο την στιγμή που βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και του φώναξε «πρέπει να μείνει μέσα και δεν έχει κανένα μα κανένα δικαίωμα να θέλει να βγει έξω από τη φυλακή».

Ο 34χρονος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα (8/10), σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε για την Πέμπτη 8 Απριλίου λόγω κωλύματος του δικηγόρου του να παραστεί στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι η άτυχη νεαρή γυναίκα είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα με σκεπάρνι από τον σύζυγό της τον Ιούνιο του 2017. Τότε, η 27χρονη μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου μετά από λίγες μέρες υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο θείος της μιλώντας στο epirus-tv-news.gr κατήγγειλε ότι ο δράστης τούς τηλεφωνεί μέσα από τη φυλακή και απειλεί το οικείο περιβάλλον και μάρτυρες της αδικοχαμένης μητέρας ότι αν βγει έξω θα τους σκοτώσει.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet