Κάθειρξη 25 ετών για τον παιδεραστή με το βαν του Περιστερίου
Κοινωνία

Κάθειρξη 25 ετών για τον παιδεραστή με το βαν του Περιστερίου

Σε 25 χρόνια καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ο 42χρονος που αποπλάνησε και βίασε δύο ανήλικα παιδιά.

Το δικαστήριο επίσης του επέβαλλε και χρηματική ποινή ύψους 120.000 ευρώ. Ο 42χρονος αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα των συνηγόρων του για να αναγνωριστούν ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά τις πράξεις του.

Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει να κηρυχτεί ένοχος ο 42χρονος. «Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος. Όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία, μόνο κακό κάνει, ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργεί προβλήματα» είπε προσθέτοντας ότι ο 42χρονος «δεν αστειεύεται. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει», σημείωσε.

Ο 42χρονος κατηγορείται για απόπειρα αποπλάνησης 13χρονου αγοριού και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο.

Ο 42χρονος ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε ότι τα ανήλικα βρέθηκαν μαζί του εκούσια και δεν βίασε κανένα. «Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος» είπε ο κατηγορούμενος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet