Κέρκυρα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μακελειό με τους τρεις νεκρούς
eurokinissi.gr
Κοινωνία

Κέρκυρα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μακελειό με τους τρεις νεκρούς

Μουδιασμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία άλλη μια υπόθεση ωμής βίας, η οποία αυτή τη φορά έλαβε χώρα στην Κέρκυρα. Δράστης του εγκλήματος και μετέπειτα αυτόχειρας, ήταν ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος σκότωσε δύο ανθρώπους κι ακολούθως κλείστηκε στο σπίτι του κι αυτοκτόνησε.

Ο 60χρονος δράστης διέμενε σε σπίτι που του νοίκιαζε το ένα εκ των θυμάτων, μια γυναίκα 61 ετών και με την οποία είχε πολλές προστριβές το τελευταίο διάστημα, καθώς σκόπευε να του κάνει έξωση από την κατοικία που του παραχωρούσε για να διαμένει. Ο έτερος νεκρός από τα πυρά του 60χρονου, ο Ελληνογάλλος, είχε καλή σχέση με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, καθώς είχε αγοράσει το σπίτι του από εκείνη, και δεν ήταν ζευγάρι όπως αρχικώς μεταδόθηκε.

Ήθελε να του κάνει έξωση

Ο 60χρονος θύτης ήταν εργάτης και είχε αναλάβει να φροντίζει και τον κήπο του συγκροτήματος και πέραν της ιδιοκτήτριας είχε προστριβές και με τον Ελληνογάλλο. Από την πλευρά της, η 61χρονη είχε έλθει σε προφορική συμφωνία με τον 60χρονο δράστη να μην πληρώνει ενοίκιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων και να κάνει κι ό,τι άλλο μερεμέτι χρειαζόταν.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο δράστης ερχόταν αρκετά συχνά σε τσακωμούς τόσο με την ιδιοκτήτρια όσο και με τον Ελληνογάλλο ένοικο. Λόγω των εντάσεων, αλλά και του γεγονότος ότι ήθελε να νοικιάσει το διαμέρισμα, η σπιτονοικοκυρά είχε ανακοινώσει στον 60χρονο ότι θα του κάνει έξωση -γεγονός που φέρεται να τον εξόργισε.

Με τον 55χρονο Ελληνογάλλο είχε άλλου είδους -όχι οικονομικές- διαφορές και διαπληκτιζόταν για ασήμαντες αφορμές. Τελευταία φορά φέρεται να τσακώθηκαν γιατί του έκανε παρατήρηση ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Κάτοικοι της περιοχής λένε πως ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, ο οποίος καβγάδιζε συχνά με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ενοικίαζε και την οποία σκότωσε.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ήταν σοκαρισμένοι με το έγκλημα, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε πυροβολήσει αμφοτέρους στο κεφάλι… Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο δράστης είχε πρόθεση να καταφέρει θανάσιμα χτυπήματα και στα δύο θύματα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο θύτης είχε έναν γιο, ο οποίος υπηρετεί ως αξιωματικός στην Ασφάλεια Κέρκυρας.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet