Καβούρι: Νεκρός 47χρονος μετά από ξυλοδαρμό από 24χρονο γόνο επιχειρηματικής οικογένειας
Κοινωνία

Καβούρι: Νεκρός 47χρονος μετά από ξυλοδαρμό από 24χρονο γόνο επιχειρηματικής οικογένειας

Σε τραγωδία κατέληξε ο άγριος διαπληκτισμός ενός 47χρονου επιχειρηματία με έναν 24χρονο -γόνο επιχειρηματικής οικογένειας- στην περιοχή της Βουλιαγμένης, καθώς ο πρώτος εξέπνευσε αρκετές ώρες αφού είχαν έρθει στα χέρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διέμεναν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στο Καβούρι της Βουλιαγμένης και είχαν το τελευταίο διάστημα αρκετές λογομαχίες. Ωστόσο, αργά το βράδυ της Κυριακής 1 Μαρτίου τα πράγματα ξέφυγαν, με τον 24χρονο να έρχεται στα χέρια με τον 47χρονο και να τον χτυπά άγρια, για ασήμαντη αφορμή. Παρότι στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο επιχειρηματίας δεν πήγε στο νοσοκομείο, πάρα μπήκε στο σπίτι του και ξάπλωσε. Μαζί του διαμένει και ένας υπερήλικας συγγενής του, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι το πρωί της Δευτέρας ο 47χρονος είχε έντονους πονοκεφάλους, αλλά δεν ήθελε και πάλι ιατρική βοήθεια. 

Λίγη ώρα αργότερα, ο 47χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή, με την Ασφάλεια Ν/Α Αττικής να αναλαμβάνει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, αργά το μεσημέρι της Πέμπτης φαίνεται να εμφανίστηκε στην ΕΛ.ΑΣ. ο 24χρονος γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας, όπου και κατέθεσε τι συνέβη μεταξύ τους το βράδυ της Κυριακής. Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή από ιατροδικαστή, καθώς το θύμα φέρεται να έπαθε εσωτερική αιμορραγία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καυγάς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε όταν ο 24χρονος έβγαινε από το σπίτι για έξοδο με την κοπέλα του και ο 47χρονος έκανε κάποιο σχόλιο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονη λογομαχία που κατέληξε σε αύριο ξυλοδαρμό.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet