Καιρός – Καλλιάνος: Καύσωνας από την Τετάρτη 30 Ιουνίου – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Κοινωνία

Καιρός – Καλλιάνος: Καύσωνας από την Τετάρτη 30 Ιουνίου – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Ο καιρός θα χτυπήσει ξανά «κόκκινο» από την Τρίτη, 29 Ιουνίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, και ο νέος καύσωνας είναι προ των πυλών με θερμοκρασίες αρκετά υψηλές. Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, από την Τρίτη, 29 Ιουνίου, αναμένονται νέες θερμές αέριες μάζες και νέο κύμα καύσωνα. 

Ο Ιούνιος θα φύγει με πολύ ζεστό καιρό καθώς, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος, στα ανατολικά και βόρεια ανατολικά τμήματα αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις στα βόρεια της ανατολικής Μακεδονίας και κάποιες τοπικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με τη θερμοκρασία να υπολογίζεται από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Λίγες αραιές νεφώσεις θα υπάρξουν στη Θεσσαλονίκη και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 25 έως τους 34 βαθμούς Κελσίου. Την Τετάρτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet