Και τρίτος νεκρός από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας
Κοινωνία

Και τρίτος νεκρός από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας

Τη σορό ενός 61χρονου άνδρα ανέσυραν το πρωί της Τρίτης πυροσβέστες από την κοίτη του ρέματος Χελιδονούς, στο ύψος της Κηφισιάς. Προηγήθηκε σήμερα ενημέρωση της Αστυνομίας από γυναίκα που ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι άφαντος εδώ και ημέρες.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στο ρέμα και διακόσια μέτρα μακριά βρέθηκε και το πτώμα. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο άντρα. Από τις Αρχές εκτιμάται ότι πιθανόν το όχημά του να παρασύρθηκε την περασμένη Πέμπτη από τα νερά της καταιγίδας που έπληξε την Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι θύμα της τελευταίας κακοκαιρίας έπεσε μια 43χρονη, που παρασύρθηκε με το όχημά της στο Καματερό και τελικά εντοπίστηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στην Φρεαττύδα.

Τη ζωή του έχασε και ένας 41χρονος άνδρας στην περιοχή του Καματερού.

Η κακοκαιρία που έπληξε την ηπειρωτική χώρα την Πέμπτη -ιδίως την ανατολική Αττική και τους νομούς Ηλείας και Αχαΐας- είχε επίσης ως αποτέλεσμα να προκληθούν και τεράστιες υλικές ζημιές.

Στη διάρκεια εκείνου του 24ώρου, η Πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχτηκε 3.500 κλήσεις, που αφορούσαν σε 1.125 αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων, καθώς και 55 κοπές δέντρων.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet