Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δύο νεκροί, ένας 56χρονος στην Κρήτη και ένας 80χρονος στην Εύβοια
reader.gr
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δύο νεκροί, ένας 56χρονος στην Κρήτη και ένας 80χρονος στην Εύβοια

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης 56χρονου κτηνοτρόφου στο Οροπέδιο Λασιθίου, καθώς και ενός 80χρονου άνδρα σε απομακρυσμένο χωριό της βόρειας Εύβοιας.

Σύμφωνα με το ekriti, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που πριν λίγο έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότι ο 56χρονος είναι νεκρός.

Σημειώνεται πως η πρόσβαση του ασθενοφόρο στο σημείο ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει σχεδόν τα πάντα στην περιοχή. Για τον λόγο αυτό, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να φτάσουν οι διασώστες στο σημείο.

Στην επιχείρηση μετείχε, εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κλιμάκιο του Δήμου και της ΕΜΑΚ.

Πέθανε ηλικιωμένος στην Εύβοια

Τα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στη βόρεια Εύβοια είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 80χρονος άνδρας στο απομακρυσμένο χωριό Τρούπι, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο ηλικιωμένος είχε ειδοποιήσει ότι είχε εγκλωβιστεί από το απόγευμα της Κυριακής και αμέσως ξεκίνησαν οι προσπάθειες να φτάσει στο σημείο ομάδα διάσωσης.

Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα μεγάλα οχήματα δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το σημείο, ενώ ούτε και ελικόπτερο Super Puma κατάφερε να πετάξει λόγω των καιρικών συνθηκών.

Όταν έφτασαν τη Δευτέρα οι άνδρες της ΕΜΑΚ στο σημείο, εντόπισαν νεκρό τον 80χρονο, ο οποίος είχε αναπνευστικά και παθολογικά προβλήματα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet