«Καμία διεύρυνση ωραρίου για τις μετακινήσεις τις γιορτινές ημέρες»
zougla.gr
Κοινωνία

«Καμία διεύρυνση ωραρίου για τις μετακινήσεις τις γιορτινές ημέρες»

Καμία αλλαγή ως προς το ωράριο μετακίνησης των πολιτών δεν θα υπάρξει την περίοδο των εορτών, υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καθώς «πρέπει να κινηθούμε με ασφάλεια και να είμαστε προσεκτικοί».

Συγκεκριμένα είπε ότι: «δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις. Είπαμε ότι εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ. Άρα, η απαγόρευση από αύριο βράδυ Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 10 μέχρι τις 5 το πρωί».

»Δεν θα έχουμε επέκταση για μετά τα μεσάνυχτα. Από εκεί και πέρα, έχουμε πει ότι για το ρεβεγιόν θα είναι η οικογένεια μόνη της ή το πολύ-πολύ με ακόμη μία οικογένεια έως 9 άτομα. Η απάντηση στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, είναι με ασφάλεια. Το επόμενο  ζήτημα είναι αν θα προβλεφθεί κάποια ειδική διαδικασία, ώστε να μπορεί κάποιος να πάει στο σπίτι συγγενικού ή φιλικού του προσώπου. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet