Κανονικά από το Σάββατο τα δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο
Κοινωνία

Κανονικά από το Σάββατο τα δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο

Επανέρχονται σήμερα, Σάββατο, τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό από Αγία Μαρίνα προς το Αεροδρόμιο και αντίστροφα στον αρχικό τους σχεδιασμό, χωρίς δηλαδή μετεπιβιβάσεις στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια με κατεύθυνση το αεροδρόμιο  θα ξεκινούν (κάθε 00:26 και 00:56 της ώρας) από τον σταθμό «Αγ. Μαρίνα», ενώ  οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας)  θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στον σταθμό «Αγ. Μαρίνα».

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια είχαν ανασταλεί την 1η Νοεμβρίου με απόφαση της ΣΤΑΣΥ, με τη δικαιολογία της πύκνωσης των δρομολογίων του ΜΕΤΡΟ.

Ωστόσο, έπειτα από αιτήματα επιβατών για κατάργηση των μετεπιβιβάσεων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αποφάσισε για λόγους κοινωνικής ευθύνης  και επιβεβαιώνοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της να επαναφέρει τα δρομολόγια στην προηγούμενη μορφή τους».

Το Reader.gr είχε αναφερθεί στη σύγχυση με τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ, σημειώνοντας ότι επρόκειτο για «αυτόνομη» ενέργεια όπως φαινόταν και από την επιστολή του Θάνου Βούρδα προς τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet