Κατηγορία παιδοκτονίας απαγγέλθηκε στην 22χρονη φοιτήτρια – Τι κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ.
Κοινωνία

Κατηγορία παιδοκτονίας απαγγέλθηκε στην 22χρονη φοιτήτρια – Τι κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ.

Κακουργηματική κατηγορία για παιδοκτονία απήγγειλε ο εισαγγελέας στην 22χρονη φοιτήτρια από τη Νέα Σμύρνη που πέταξε το νεογέννητο βρέφος της στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης διαβιβάστηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. για την 22χρονη, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική. Σε βάρος της νεαρής παιδοκτόνου ο αρμόδιος ανακριτής, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή της. Κατά την προανάκριση -και με το DNA να έχει ήδη «μιλήσει»- η 22χρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ Καλαμάτας ομολόγησε την πράξη της. Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε ότι είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από έναν συμφοιτητή της. Η ίδια επέλεξε να το κρατήσει κρυφό τόσο από τους γονείς της όσο και απ’ τον ίδιο τον πατέρα του βρέφους.

Το βράδυ της Παρασκευής την έπιασαν οι πόνοι της γέννας, πήγε στο μπάνιο του σπιτιού της κι έφερε μόνη της στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 3,5 κιλών. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι, τον πέρασε γύρω από το βρέφος, τύλιξε το μωράκι με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μία σακούλα και το πέταξε από το παράθυρό της στον ακάλυπτο. Οι δυο ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή απεφάνθησαν ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12-20 ώρες μετά τη γέννησή του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να διακριβώσουν εάν όντως δεν γνώριζε κάποιος άλλος για την εγκυμοσύνη ή κατάφερε με φαρδιά ρούχα και τα περιττά κιλά της να το κρύψει.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet