Κορωνοϊός: Ανοίγουν τα σύνορα για τους Ιταλούς τουρίστες – Ν. Δένδιας: Εύχομαι οι Ιταλοί φίλοι μας να έρθουν για διακοπές
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Ανοίγουν τα σύνορα για τους Ιταλούς τουρίστες – Ν. Δένδιας: Εύχομαι οι Ιταλοί φίλοι μας να έρθουν για διακοπές

Ανοίγουν τα ελληνικά σύνορα για τους Ιταλούς τουρίστες όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά τις δηλώσεις με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι Ντι Μάιο, για την ανακήρυξη θαλασσίων ζωνών.

«Η Ελλάδα αίρει από την προσεχή Δευτέρα και σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα τους όποιους περιορισμούς» είπε ο κ. Δένδιας, αφού πρώτα είχε τονίσει ότι υπάρχει βελτίωση των επιδημιολογικών στοιχείων στην Ιταλία.

Πρόσθεσε δε «ελπίζω οι Ιταλοί φίλοι μας να περάσουν και φέτος τις διακοπές στη χώρα μας».

Από την πλευρά του ο Ντι Μάιο δήλωσε ευτυχής «που ο Νίκος Δένδιας διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα ανοίξει εκ νέου στην Ιταλία τα σύνορα μέχρι το τέλος του μήνα, αίροντας οποιοσδήποτε περιορισμούς για καραντίνα σε Ιταλούς τουρίστες».

Η Ιταλία πάντως δεν ήταν στη λίστα με τις 29 χώρες από τις οποίες επρόκειτο να έρθουν οι πρώτοι τουρίστες στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet