Κορωνοϊός: Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
INTIME NEWS/Image Photo Services
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα πρώτα 250 τεστ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αρνητικά βγήκαν τα πρώτα 250 τεστ για κορωνοϊό που έγιναν σε τουρίστες που έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, χθες, Τετάρτη 1/7, πρώτη ημέρα του «ανοίγματος» του τουρισμού, ενώ τα συνολικά αποτελέσματα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν στις πύλες εισόδου της χώρας αναμένεται να γίνουν γνωστά το μεσημέρι.

Όπως δήλωσε το πρωί στην κρατική τηλεόραση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, στις πρώτες 24 ώρες από το άνοιγμα των πυλών εισόδου έγιναν περισσότεροι από 6.500 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε επιφυλακή και παρακολουθούν τις εξελίξεις και ρίχνουν το «βάρος» στους ελέγχους που γίνονται καθημερινά σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδικά σύνορα, ενώ πάντα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο λήψης μέτρων σε τοπικό επίπεδο, αν παρατηρηθεί αύξηση κρουσμάτων σε κάποια περιοχή ή περιοχές. Σε περίπτωση που σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων σε μεγαλύτερη έκταση, μελετάται ακόμα και η αλλαγή ταξιδιωτικών οδηγιών, αν χρειαστεί.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet