Κορωνοϊός – Ν. Καπραβέλος: Να ελέγξουμε τη διασπορά με τον εμβολιασμό των 18 και άνω
Shutterstock
Κοινωνία

Κορωνοϊός – Ν. Καπραβέλος: Να ελέγξουμε τη διασπορά με τον εμβολιασμό των 18 και άνω

Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα της πλατφόρμας για τον εμβολιασμό των 18 και άνω με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον κορωνοιό εξέφρασε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει, σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται σε όλον τον κόσμο για να ελέγξουμε αυτή τη μάστιγα, το να πιάσουμε και να σπάσουμε ακριβώς τις αλυσίδες διασποράς αυτού του θανατηφόρου ιού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Οι νέοι μας παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι τόσο στην νοσηρότητα, κυρίως στη διασπορά του ιού» συνέχισε, τονίζοντας το πόσο άσχημο είναι να βλέπεις νέους ασθενείς να νοσούν. «Έχω δει ανθρώπους, ηλικιωμένους, πατεράδες, μανάδες, παππούδες να χάνονται κυρίως από τα παιδιά τους» επεσήμανε συνοψίζοντας ότι ο εμβολιασμός στις νεαρότερες ηλικίες θα σπάσει έναν σημαντικό «κρίκο» αυτής της διασποράς.

«Είναι πραγματικά η ελπίδα να τιθασεύσουμε αυτή την παγκόσμια μάστιγα που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλη την ανθρωπότητα» κατέληξε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet