Κρήτη: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την απαγωγή του επιχειρηματία
Κοινωνία

Κρήτη: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την απαγωγή του επιχειρηματία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή των Καλεσών, με τους δράστες να προκαλούν τροχαίο, χτυπώντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας.

Οι δράστες φέρεται να χρησιμοποίησαν τρία αυτοκίνητα. Αυτό με το οποίο διέφυγαν και δύο ακόμη κλεμμένα οχήματα, ένα αγροτικό και ένα επιβατικό, τα οποία οδήγησαν σε παράδρομο κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και τους έβαλαν φωτιά.

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, διαβεβαίωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ότι «η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει όλες εκείνες τις προσπάθειες έτσι ώστε να φθάσουμε σ’ ένα αίσιο τέλος» .

Παράλληλα τόνισε ότι «η Κρήτη διαθέτει ένα αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό, κάτι που το έχει αποδείξει πολλές φορές, εμπιστεύομαι αυτές τις δυνάμεις, εμπιστεύομαι αυτές τις δυνατότητες και θέλω να πιστεύω ότι με τη βοήθεια και του Θεού τα πάντα θα πάνε καλά».

Τέλος, ο κ. Αναγνωστάκης υπογράμμισε ότι «καταβάλλονται όλες εκείνες οι προσπάθειες και γίνονται όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να γυρίσει ο άνθρωπος στην οικογένειά του σώος και αβλαβής και βεβαίως να υπάρξει αυτό, στο σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη και των ωρών».

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet