Κρησφύγετο του Πετρακάκου στην Αττική αναζητεί η Αντιτρομοκρατική
Κοινωνία

Κρησφύγετο του Πετρακάκου στην Αττική αναζητεί η Αντιτρομοκρατική

Κρησφύγετο του Γιώργου Πετρακάκου στην Αττική αναζητούν οι Αρχές, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα ευρήματα από τη γιάφκα στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κρησφύγετο αυτό μπορεί να έχει ενοικιαστεί με τα ονόματα Τσαγκαράκης ή Καπατσώρης, τα οποία αναγράφονται στις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στο σπίτι του Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Πάντως, τα δύο όπλα που εντοπίστηκαν είναι «καθαρά», καθώς από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες ενέργειες.

Σύμφωνα με τις έρευνες παρατηρείται ότι το γενετικό υλικό τόσο του κ. Πετρακάκου όσο και της συντρόφου του εντοπίστηκε σε καπέλο τύπου τζόκεϊ που βρέθηκε σε μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στον Χολαργό.

Με βάση αυτό το στοιχείο, η 36χρονη σύντροφος του Γιώργου Πετρακάκου φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να εμπλέκεται στη ληστεία. Πέραν του γεγονότος ότι το υλικό βρέθηκε στο καπέλο, στο περιστατικό, στο οποίο μάλιστα τραυματίστηκε θανάσιμα αστυφύλακας, δεν αναφέρεται παρουσία γυναίκας και εγείρονται ερωτήματα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από αντικείμενα και οχήματα, που βρέθηκαν μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου.

Ο Πετρακάκος, η σύντροφός και οι άλλη δύο συλληφθέντες κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βόλο αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος και σειρά πλημμελημάτων.

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα των τρομοκρατικών πράξεων, διακεκριμένης οπλοκατοχής και διακεκριμένης κλοπής. Στις κατηγορίες πλημμεληματικού βαθμού περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία καθώς και της πλαστογραφίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet