Κυπαρισσία: Χαροπαλεύει Γερμανίδα που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της
Κοινωνία

Κυπαρισσία: Χαροπαλεύει Γερμανίδα που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 70χρονη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον 78χρονο σύζυγό της στην Κοινότητα Στασιού στην Κυπαρισσία.

Ο Γερμανός βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης από γείτονά του, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα στο φερόμενο ως αυτόχειρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το πιστόλι του εγκλήματος ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού αντίκρισαν την 70χρονη σύζυγό του σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε πυροβοληθεί στο μέτωπο σχεδόν εξ επαφής. 

Οι αστυνομικές Αρχές που ερεύνησαν τον τόπο του φονικού αποκλείουν το ενδεχόμενο το ζευγάρι να έπεσε θύμα ληστείας, αφού στο σπίτι δεν υπάρχουν ευρήματα ή σημάδια διάρρηξης και βρέθηκαν άθικτα τα χρήματα, τα κοσμήματα και οι ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές του ζευγαριού. 

Όπως εκτιμάται, ο άνδρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια, θεωρώντας ότι αυτή είναι νεκρή, βγήκε από το σπίτι τους και αυτοπυροβολήθηκε στο θώρακα.

Το σπίτι του ζευγαριού, όπως αναφέρει το Tharrosnews.gr, το οποίο είχαν αγοράσει πριν από χρόνια και διέμεναν σε αυτό αρκετούς μήνες κατ’ έτος, πλην του τόπου μόνιμης διαμονής τους στη Γερμανία, βρίσκεται έξω από τον οικισμό της Κοινότητας Στασιού, στην περιοχή με το τοπωνύμιου «Μπουντρούχα». 

Ο γείτονας που εντόπισε αιμόφυρτο τον 78χρονο Γερμανό ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι περί τις 6 το πρωί άκουσε κάτι σαν δυνατούς κρότους ή πυροβολισμούς, αλλά το μυαλό του δεν πήγε στο κακό.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα των αστυνομικών Αρχών.

Πηγή: reader.gr από Tharrosnews.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet