Λαμία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 11χρονης για την σεξουαλική κακοποίηση από τον δικηγόρο
Κοινωνία

Λαμία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 11χρονης για την σεξουαλική κακοποίηση από τον δικηγόρο

Ημερολόγιο με τα όσα φέρεται να υπέστη από δικηγόρο των Αθηνών φαίνεται ότι κρατούσε η 11χρονη μικρούλα από τη Λαμία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η πρώτη που αντιλήφθηκε τις ασελγείς πράξεις του δικηγόρου ήταν η μητέρα του παιδιού.

Η 11χρονη στην κατάθεσή της που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου ανέφερε «Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω κάτι σε κανέναν».

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019 και στη συνέχεια, διατάχτηκε έρευνα και οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο φερόμενος ως δράστης έστελνε μηνύματα στο κινητό της μητέρας και πρότεινε να της πάρει λάπτοπ, επίσης το παιδί φέρεται να κρατούσε ημερολόγιο όπου έγραφε πόσο θυμωμένη είναι με το συγκεκριμένο κύριο.

Με βάση τις πληροφορίες, ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό του σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο ποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Κατηγορούμενος δικηγόρος: Σκευωρία με οικονομικά κίνητρα

Για οικονομική σκευωρία κάνει λόγο o  γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται ότι βίαζε από την ηλικία των 8 ετών μέχρι και τα 11 της χρόνια την κόρη του κηπουρού του.

Σε αποκλειστική δήλωση του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος δηλώνει αθώος, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για οικονομική σκευωρία και ότι αυτοί που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση κακοποίησης του κοριτσιού καλύπτουν κάποιον άλλον.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet