“Λούνα παρκ” οι… αρμόδιες αρχές
Κοινωνία

“Λούνα παρκ” οι… αρμόδιες αρχές

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης μίλησε για το τραγικό συμβάν στο λούνα παρκ, που στοίχισε τη ζωή στο 13χρονο αγόρι. Με τα λεγόμενά του ουσιαστικά καταγγέλλει το σύστημα ελέγχων των λούνα παρκ και των παιδότοπων.

«Υπάρχει ένα πολυδαίδαλο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των λούνα παρκ. Ως Δήμος δεν είχαμε ανάλογη εμπειρία. Η επιχείρηση δεν κατέθεσε αίτημα με τα ανάλογα χαρτιά για να λάβει άδεια. Επρόκειτο για προσωρινή λειτουργία, ενός – δύο μηνών και δεν πρόκειται για μόνιμη εγκατάσταση του λούνα παρκ. Εκτιμήσαμε, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται άδεια. Σωστό ή λάθος θα απαντήσει η έρευνα» είπε ο κ. Χρ. Κορτζίδης.

Στο συνέχεια ο δήμαρχος έθεσε το ερώτημα «ποιοι είναι αρμόδιοι και τι έκαναν για να ελέγξουν την επιχείρηση για όσο διάστημα λειτουργούσε;».

Γιατί άργησε να τοποθετηθεί

«Από την Κυριακή το βράδυ με βασανίζει το ερώτημα αν μπορούσα να έχω κάνει κάτι περισσότερο για να μην συμβεί το κακό», είπε αρχικά ο δήμαρχος, ο οποίος αρνείτο όλες αυτές τις μέρες να μιλήσει στις κάμερες και πρόσθεσε: «Δεν θέλαμε πριν ταφεί το παιδί να βγαίνουμε και να διαπληκτιζόμαστε στα Μέσα Ενημέρωσης».

Πηγή: bankwars

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet