Μένιος Φουρθιώτης: Από… ψιλό κόσκινο το laptop και τα usb του παρουσιαστή
reader.gr
Κοινωνία

Μένιος Φουρθιώτης: Από… ψιλό κόσκινο το laptop και τα usb του παρουσιαστή

Στο… μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκονται το laptop και τα usb που κατασχέθηκαν από το γραφείο και το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Από… ψιλό κόσκινο περνά η ΕΛ.ΑΣ. τις επαφές του παρουσιαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως προκύπτει εμπλοκή του στα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Βαξεβάνης περί «σκηνοθετημένης» επίθεσης με Kalashnikov στο φυλάκιο του σπιτιού του στηλών Διόνυσο. Ένα προκύψει εμπλοκή -ή έστω ενδείξεις εμπλοκής- τότε ο Μένιος Φουρθιώτης θα οδηγηθεί άμεσα στον εισαγγελέα για να του αποδοθούν κατηγορίες. Οι Αρχές εξετάζουν ακόμη εάν ο παρουσιαστής είχε ο ίδιος ή μέσω τρίτου ατόμου επαφές με τους δύο προσαχθέντες Έλληνες ποινικούς.

Πρόκειται για τα άτομα, DNA των οποίων βρέθηκε στον σάκο που πέταξαν στη Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα στο περιστατικό πυροβολισμού προς αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Να σημειώσουμε ότι οι κάλυκες από το περιστατικό αυτό ταυτοποιήθηκαν με τους κάλυκες που βρέθηκαν έξω από τη μονοκατοικία του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet