Μέτρα προφύλαξης για τον ειδεχθή παιδοκτόνο κι αιχμές κατά των δηλώσεων Πανούση
Κοινωνία

Μέτρα προφύλαξης για τον ειδεχθή παιδοκτόνο κι αιχμές κατά των δηλώσεων Πανούση

Αιχμηρός σχετικά με τη διατύπωση που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης για την τύχη που θα έχει ο πατέρας της Άννυ στις φυλακές, εμφανίστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι σε τέτοιες έντονα φορτισμένες στιγμές δεν προτιμάς να εξοικειώσεις με την ιδέα της αντεκδίκησης, αλλά να μιλήσεις για την ανάγκη της δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, σημείωσε ότι παρατηρείται συχνά να ακολουθεί αγριότητα και πράξεις εκδικητικές εναντίον ανθρώπων που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα, ωστόσο υπογράμμισε ότι τέτοιες στιγμές είναι προτιμότερο να θυμίζουμε τις ιδέες της δικαιοσύνης κι όχι να εξοικειώνουμε με την ιδέα ότι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα αγριότητας.

Δεν θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα, αν έχουμε θυμίσει την αγριότητα που υπάρχει κι αύριο – μεθαύριο σημειωθεί ένα τέτοιο ρεφλέξ, υπογράμμισε ο Ν. Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβεβαίωσε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν ήδη λάβει μέτρα για να προλάβουν βίαιες πράξεις εναντίον του 27χρονου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet