Μία νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες από σύγκρουση αγροτικού με τρένο στο Κιλκίς
Κοινωνία

Μία νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες από σύγκρουση αγροτικού με τρένο στο Κιλκίς

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά όταν αγροτικό όχημα συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στο Κιλκίς. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από 11 το πρωί σε αγροτική περιοχή του Μυριόφυτου Κιλκίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα – δύο γυναίκες και ένας άνδρας – και για τον απεγκλωβισμό δύο εξ αυτών χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουριών, με εννέα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς διακομίστηκαν μία γυναίκα, η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή, ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης.

«Ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε και ετοιμάζουμε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης», σημείωσε χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, «σταθερή κρίνεται η κατάσταση της γυναίκας, η οποία φέρει κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet