Μαφία των φυλακών Κορυδαλλού: Οι «σκοτεινές» μπίζνες της δικηγόρου
Κοινωνία

Μαφία των φυλακών Κορυδαλλού: Οι «σκοτεινές» μπίζνες της δικηγόρου

Καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο αρμόδιος εισαγγελέας και ο ειδικός εφέτης ανακριτής ξετυλίγουν το κουβάρι με τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού, τόσο αναδεικνύεται ο ρόλος της 45χρονης δικηγόρου που ήδη προφυλακίστηκε. 

Ο λόγος για τη δικηγόρο που – σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – βρίσκονταν σε… ανοιχτή γραμμή με τον 42χρονο φερόμενο ως αρχηγό της αλβανικής «κόζα νόστρα» του σωφρονιστικού καταστήματος, Κλοντιάν Λ. Από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπέρ-κοριός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προκύπτει μεταξύ άλλων ότι η 45χρονη Χρ. Κ. θα προμήθευε τον Κλοντιάν Λ. με στυλό, μέσα στα οποία αυτός θα προσάρμοζε λάμες και θα τα έπαιρνε μαζί του στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. «Όταν έρθεις θέλω να μου φέρεις από αυτά τα στυλό που έχουν νερό μέσα. Έναν κόκκινο και έναν μπλε», ακούγεται να λέει ο σκληροτράχηλος «Κλόντι» στη δικηγόρο.

Μάλιστα, εκτός από τον δικηγόρο της οικογένειας του αδικοχαμένου ποινικολόγου, Μάκη Βορίδη, η αλβανική μαφία των φυλακών Κορυδαλλού σχεδίαζε να επιτεθεί και στον Αριστείδη Φλώρο, που θα βρισκόταν στο ίδιο δικαστήριο ως μάρτυρας.

Τέλος, στη δικηγόρο, αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη η κατηγορία ότι υπέδειξε τη διαρρύθμιση, το «τοπογραφικό» της αίθουσας του δικαστηρίου όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, με τους τρόπους και το δρομολόγιο που θα έπρεπε να ακολουθήσουν τα αρχηγικά μέλη της μαφίας προκειμένου να αποδράσουν. Χαρακτηριστική είναι και η φράση της από μία συνομιλία της με τον Κλοντιάν Λ. που έχει καταγράψει ο υπέρ-κοριός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας: «Εκεί που κάθεσαι δευτερόλεπτα θες και βγήκες έξω. Ξέρεις τι είναι πίσω από εκεί που κάθεσαι; Είναι μια κενή αίθουσα, μετά έχει ένα κλουβί-φυλάκιο που δεν ελέγχει κανένας και μετά βγήκες έξω».

Η ίδια επιμένει να αρνείται τα πάντα, ωστόσο, δεν έπεισε τις Αρχές και προφυλακίστηκε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet