«Με κατέδωσε στην αστυνομία και τον σκότωσα»
zoulga.gr
Κοινωνία

«Με κατέδωσε στην αστυνομία και τον σκότωσα»

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δράστη που βρίσκεται πίσω από το άγριο έγκλημα στην Κατερίνη κατάφεραν να φθάσουν οι αστυνομικοί. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, δράστης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά, καθώς ήταν και οι δύο χρήστες ναρκωτικών και μία ιστορία του παρελθόντος στάθηκε τελικώς, όπως φαίνεται, η αφορμή για αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δράστης στους αστυνομικούς αυτό που του όπλισε το χέρι είναι ότι, όπως πίστευε, το θύμα, το 2016, τον είχε καταδώσει στους αστυνομικούς για ναρκωτικά με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μπει φυλακή. 

«Θεωρούσε ότι το θύμα τον είχε προδώσει στους αστυνομικούς και ευθυνόταν για τη σύλληψη του το 2016 για ναρκωτικά. Το κράταγε από τότε» λένε στο zougla.gr καλά ενημερωμένες πηγές.

Εν συνεχεία οι δρόμοι τους χώρισαν, μέχρι τελικώς να ξανασυναντηθούν πριν από 6-7 μήνες. Τότε ο δράστης ζητούσε συχνά από το θύμα να πραγματοποιούν κοινές συναντήσεις, κάτι που, όπως εξηγούν αστυνομικοί κύκλοι, δείχνει ότι είχε πάρει απόφαση να προχωρήσει στο έγκλημα και έψαχνε απλώς τον σωστό τόπο και χρόνο.

Κάτι που τελικώς και έκανε. Πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και τερμάτισε τη ζωή του ανθρώπου που θεωρούσε πως ευθυνόταν για τη φυλάκισή του. Έκαψε μάλιστα το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι το 45χρονο θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ το πτώμα του εντοπίστηκε απανθρακωμένο και δεμένο πισθάγκωνα, έξω από νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα, στην Κατερίνη.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 15/6, όταν το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο της Καλλιθέας, ο οποίος εντόπισε τη σορό του άνδρα πίσω από τα κοιμητήρια.

Πηγή: zougla.gr/Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet