Με λιακάδα το ψήσιμο του οβελία
Κοινωνία

Με λιακάδα το ψήσιμο του οβελία

Αισθητή βελτίωση παρουσίασε ο καιρός και το φετινό Πάσχα προβλέπεται ηλιόλουστο, με τη θερμοκρασία να φτάνει την Κυριακή στους 22 βαθμούς Κελσίου. Χωρίς προβλήματα αναμένεται η έξοδος και των τελευταίων εκδρομέων, αφού οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν και οι ισχυροί άνεμοι εξασθένησαν, επιτρέποντας τον απόπλου των πλοίων.

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά, τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και για την Τρίτη, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα ηπειρωτικά και από το βράδυ και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Την Τέταρτη, στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πηγή: tovima.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet