Μπαλάσκας για 6η Δεκεμβρίου: Σχέδιο για 5.000 αστυνομικούς – «Οι μπαχαλάκηδες τρίβουν με βενζίνη τα χέρια τους»
reader.gr
Κοινωνία

Μπαλάσκας για 6η Δεκεμβρίου: Σχέδιο για 5.000 αστυνομικούς – «Οι μπαχαλάκηδες τρίβουν με βενζίνη τα χέρια τους»

Ανησυχία για το σχέδιο για 5.000 αστυνομικούς στον δρόμο την Κυριακή, ανήμερα της επετείου δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, εξέφρασε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η ανοησία οδηγεί σε νεκροταφεία».

Ειδικότερα ο συνδικαλιστής αστυνομικός εξέφρασε ανησυχία για την επικινδυνότητα του σχεδίου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι αναμένει καρτερικά την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για τις διαδηλώσεις της Κυριακής, ωστόσο εξέφρασε την ανησυχία του για το σχέδιο που «παμφημολογείται» περί 5 χιλιάδων αστυνομικών ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σημειώνοντας πως «η ανοησία οδηγεί σε νεκροταφεία».

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Μπαλάσκας ανέφερε:

«Εμένα με φοβίζει ότι ακούω πως 5.000 συνάδελφοί μου θα είναι στον δρόμο. Δεν ξέρω την επικινδυνότητα μερικών ανεγκέφαλων αν κατέβουν κάτω. Πόσοι ανεγκέφαλοι θα κατέβουν; Οι μπαχαλάκηδες είναι έτοιμοι και τρίβουν με τη βενζίνη τα χέρια τους για να κάψουν την Αθήνα. Οι άλλοι οι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν μια προοδευτική αντίσταση θα κατέβουν κάτω στην Αθήνα για να κολλήσουν μεταξύ τους και να κολλήσουν και τους αστυνομικούς. Είναι ιδιαίτερες οι εποχές. Δεν το καταλαβαίνουν. Δεν το αντιλαμβάνονται. Εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Ήδη κλαίμε τρεις συναδέλφους μας. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να φτάσουμε πάλι τους 1.000 άρρωστους αστυνομικούς και να τους ξεπεράσουμε».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet