Νέα καταγγελία για τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης
zougla.gr
Κοινωνία

Νέα καταγγελία για τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης

Λίγα 24ωρα πριν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο 22χρονος φοιτητής από τη Νέα Σμύρνη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μία νέα καταγγελία από ακόμη μία κοπέλα τον φέρνει υπόλογο, αυτή τη φορά για απόπειρα βιασμού.

Έτσι, ο 22χρονος που βρίσκεται ήδη κατηγορούμενος για πλημμέλημα, καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος διάπραξης του αδικήματος  σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού.

Η νέα δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του νεαρού αφορά την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε 22χρονη, στις 6 Αυγούστου του 2020, από τον φοιτητή, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να τη βιάσει.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας που εποπτεύει της έρευνας, απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας να δώσει ανωμοτί κατάθεση ο 22χρονος φοιτητής και να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει η κοπέλα.

Την Παρασκευή πάντως δικάζεται από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο 22χρονος που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες ότι παρακολουθούσε νεαρές κοπέλες δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet