Ναρκωτικά και χιλιάδες ευρώ βρήκε η αστυνομία σε σπίτι… υδραυλικού
zougla.gr
Κοινωνία

Ναρκωτικά και χιλιάδες ευρώ βρήκε η αστυνομία σε σπίτι… υδραυλικού

Ο «Gigolo» μπήκε μέσα στο διαμέρισμα του Κερατσινίου και άρχισε να κάνει σαν τρελός. Πηγαινοερχόταν συνεχώς λες και ήταν… κουτάβι μέχρι που στάθηκε ακίνητος και κάρφωσε το βλέμμα του σε ένα σακίδιο πλάτης. Ο σκύλος του Λιμενικού Σώματος με την πιο δυνατή μύτη είχε πετύχει διάνα. Μέσα στην τσάντα υπήρχαν 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όμως η εξερεύνησή του δεν είχε τελειώσει ακόμη… Ένα κομοδίνο ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή του και για μία ακόμα φορά δεν είχε κάνει λάθος. Όταν τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά το άνοιξαν, βρήκαν «δύο ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης». Η πληροφορία που είχαν εδώ και λίγες μέρες ότι ένας νεαρός που δουλεύει πότε σαν ηλεκτρολόγος και πότε σαν υδραυλικός έκρυβε ναρκωτικά στο σπίτι του είχε αποδειχτεί «λίρα εκατό». 

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι λιμενικοί δεν άργησαν να βρουν και ένα ακόμα σημαντικό εύρημα. «Στο υπνοδωμάτιο, εντός ειδικής κρύπτης στο κάτω μέρος της ντουλάπας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα, ένα περίστροφο, μία σιδερογροθιά, ένα αεροβόλο πιστόλι και 600 ευρώ».

Στέλεχος του λιμενικού μιλώντας στη zougla.gr είπε χαρακτηριστικά: «Περιμέναμε να ακούσουμε πώς ο 26χρονος θα δικαιολογούσε την παρουσία του οπλισμού αλλά και ενός μεγάλου χρηματικού ποσού που ανακαλύψαμε στη συνέχεια μέσα στα δυο κουτιά, περίπου 15.000 ευρώ». Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα των αρχών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, «μια ανοξείδωτη πρέσα με χειροκίνητη μανιβέλα συμπίεσης κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία άγνωστης χημικής σύστασης, κατάλληλης για νόθευση κοκαΐνης, μεικτού βάρους 870 γραμμαρίων». 

Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, όπου προσπάθησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε: «Για όλα φταίει η εξάρτησή μου από τις ναρκωτικές ουσίες. Είμαι πολυτοξικομανής εδώ και πάρα πολλά έτη. Από τα 15 μου χρόνια ξεκίνησα τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ παθαίνω και κρίσεις επιληψίας. Έκανα λάθος. Το αποδέχομαι. Όμως μόνο για να ικανοποιήσω την αρρώστια μου και ποτέ δεν πούλησα ναρκωτικά σε κανέναν. Έχω λευκό ποινικό μητρώο. Δουλεύω σαν ηλεκτρολόγος και σαν υδραυλικός κερδίζοντας περίπου χίλια ευρώ τον μήνα, με τα οποία βοηθώ την οικογένειά μου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας μου».   

Μετά την απολογία του, ο 26χρονος προφυλακίστηκε, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα. 

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet