Νεκρή εντοπίστηκε η 35χρονη αγνοούμενη στο Αγρίνιο
Κοινωνία

Νεκρή εντοπίστηκε η 35χρονη αγνοούμενη στο Αγρίνιο

Νεκρή εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό της, στη λίμνη Στράτου, η 35χρονη αγνοούμενη στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την 35χρονη αναγνώρισε στενός συγγενής της. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την ιατροδικαστική εξέταση.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και δύτες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί έρευνες στην τεχνητή λίμνη Στράτου, από την πλευρά της Σπολάιτας, σε βάθος 18 μέτρων, για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο, συντρίμμια και κηλίδες καυσίμου του οποίου εντοπίστηκαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον βυθό της λίμνης εντοπίστηκε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας με αυτό της αγνοούμενης. Οι δύτες βούτηξαν ξανά στα νερά και ακολούθησε η ανάσυρση του οχήματος.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητο, έχοντας μαζί και το κινητό της τηλέφωνο. Δεν απαντούσε, όμως, σε κλήσεις και ο σύζυγός της δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία.

Κάτοικοι της περιοχής της Σπολάιτας, γνωστοί της οικογένειας, εντόπισαν συντρίμμια αυτοκινήτου μέσα στη λίμνη και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για τον προφυλακτήρα και κάποια τζάμια. Από την πινακίδα οι αρχές κατάλαβαν ότι πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet