Νεκρή η πιο όμορφη έφηβη του κόσμου
Κοινωνία

Νεκρή η πιο όμορφη έφηβη του κόσμου

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 20 ετών άφησε η πρώην έφηβη Μις Κόσμος Lotte van der Zee.

Η νεαρή Ολλανδή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Αυστρία, μία μέρα πριν κλείσει τα 20 της χρόνια.

Η Lotte, που είχε κατακτήσει τον τίτλο στα καλλιστεία εφήβων και ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη νεαρή του κόσμου το 2017, υπέστη καρδιακή προσβολή και νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες σε κώμα.

Οι γονείς της δημοσίευσαν στο διαδίκτυο την τελευταία φωτογραφία της κόρης τους.

«Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, έφυγε από τη ζωή. Είναι απίστευτα σουρεαλιστικό ότι η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει η οικογένειά της σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γονείς ανέφεραν ότι μία μέρα πριν την καρδιακή προσβολή, η κόρη τους είχε βγει με τους φίλους της και επέστρεψε «χαρούμενη, χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της».

Την επομένη το απόγευμα έπαθε καρδιακή προσβολή. Αφού η μητέρα της τη συνέφερε, τη μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό θεραπευτήριο στο Μόναχο.

Ο πατέρας της αναφέρθηκε στην απόφαση της οικογένειας να την «αφήσει να φύγει» καθώς υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι της προκάλεσε καρδιακή προσβολή, αλλά η οικογένεια δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet