Νεκρή 11χρονη στα Χανιά: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τελευταία της βόλτα
Στιγμιότυπο με την 11χρονη να περπατάει σε δρόμο των Χανίων λίγο πριν εξαφανιστεί (πηγή: Zarpanews.gr)
Κοινωνία

Νεκρή 11χρονη στα Χανιά: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τελευταία της βόλτα

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Χανίων από τον θάνατο της 11χρονης που είχε εξαφανιστεί. Το νεαρό κορίτσι είχε φύγει από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης 25/5 για να πάει μία βόλτα και τελικώς βρέθηκε νεκρό χθες Τετάρτη, το απόγευμα, σε βραχώδη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ότι το παιδάκι έπεσε από μεγάλο ύψος, τουλάχιστον 10 με 12 μέτρα . Το κοριτσάκι είχε φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τη μητέρα του γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 11:00 το πρωί. Το σημείο βρίσκεται περίπου 15’ από το σπίτι στο οποίο διέμενε το παιδάκι.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ιστότοπος zarpanews.gr, το μικρό κορίτσι φαίνεται να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους και καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή. Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης  και το κορίτσι κρατάει μια τσάντα σουπερμάρκετ.

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντής Χανίων, ταξίαρχο Γιώργο Λυμπινάκη, οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο θάνατος του κοριτσιού να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. «Έχει αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια, αυτή είναι και η άποψη του ιατροδικαστή. Εξετάζονται τα αίτια της πτώσης», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο συμπέρασμα με την αστυνομία κατέληξε και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 11χρονης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet