Νεκρή 40χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον κορωνοϊό – Ανησυχία για το νεαρό της ηλικίας της
Κοινωνία

Νεκρή 40χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον κορωνοϊό – Ανησυχία για το νεαρό της ηλικίας της

Νεκρή από κορωνοϊό είναι μια γυναίκα 41 ετών, μητέρα τριών παιδιών, σε χωριό της Καστοριάς. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το νεαρό της ηλικίας της γυναίκας προκαλεί έντονη ανησυχία.

Η 40χρονη είχε άσθμα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα του κορωνοϊού και φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε.

Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο σήμερα βγήκε θετικό στον κορωνοϊό.

Στο σπίτι της κατέληξε όμως και η μητέρα του 53χρονου από τη Σιάτιστα, του τέταρτου θύματος από τη νόσο στη χώρα μας. Επίσης το δείγμα της ηλικιωμένης που ελήφθη μετά θάνατον βγήκε θετικό.

Στους 19 συνολικά οι νεκροί

Στους 19 έφτασε ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε ένας άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 64χρονο που κατέληξε σήμερα (24/3) το πρωί στις 10.30. 

Νωρίτερα την Τρίτη, έγινε γνωστό ότι κατέληξε μια γυναίκα, επίσης στο νοσοκομείο «Σωτηρία», που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεγάλης ηλικίας και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet